Introductie workshop Mindfulness op zondag 21 januari 2024

Wil jij:

Meer rust en balans?

Meer in het nu leven?

Minder stress ervaren?

Kom dan naar de introductie workshop Mindfulness op zondag 21 januari 2024 in het midden van het land en ervaar wat mindfulness is. We beginnen om 10:30 en eindigen om 12:00 uur. De workshop wordt gegeven in een sfeervolle yoga en meditatie studio in Maartensdijk (midden van het land). Ervaar wat mindfulness voor jou kan betekenen. Mindfulness leert je anders omgaan met stress, onrust en negatieve gedachten. Je gaat leren meer te leven in het hier en nu en je gaat kiezen voor jezelf en wat jij nodig hebt.

Tijdens de workshop krijg je ook informatie over de 8 weekse mindfulnesstraining (MBSR/MBCT). Deze training start op vrijdag 26 janauri in Maartensdijk. Deelname aan deze training is uiteraard niet verplicht als je deelneemt aan de workshop.

De 8 weekse Mindfulness training:

De 8 weekse Mindfulness training is wekelijks 2 uur per keer. Het is een praktische training waarin jouw ervaring centraal staat. In de training doen we diverse oefeningen zoals meditatieoefeningen, beweging- en aandachtsoefeningen. Je hoeft geen ervaring te hebben met mindfulness of meditatie. Het helpt wel als je bereid bent om naar jezelf te kijken. Na elke sessie krijg je oefeningen mee voor de daaropvolgende week. Hoe meer je oefent, hoe meer effecten je zal ervaren van de mindfulness. Ga voor meer informatie naar de pagina mindfulness. 

De eerste sessie start op vrijdag 26 januari van 19:30 tot 21:30 uur en eindigt op vrijdag 22 maart. 

Sonja is gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1 en aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN. Heb jij een aanvullende verzekering van kun je de training (grotendeels) vergoed krijgen van jouw verzekeraar omdat Sonja voldoet aan de gestelde voorwaarden.   

Praktische informatie:

Gemakkelijk zittende kleding is aan te bevelen. Kosten zijn € 22,50 per deelnemer.

Je kunt je aanmelden via onderstaande link. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Sonja op tel. nummer 06 2298 0667

Scroll naar top