Mindfulness

Wil jij:

Meer in het hier en nu leven?

Meer rust en balans ervaren?

Meer in het hier en nu zijn?

Meer genieten en minder piekeren?

Volg dan de beproefde 8-weekse training voor volwassenen. Deze training is gebaseerd op de 8 weekse training zoals die voor het eerst werd ontwikkeld door Jon Kabat-Zin, De mindfulness Based Stress Reduction (MBSR).

In de 8-weekse Mindfulness training leer je het trainen van de aandacht en geef je aandacht aan die gedachten en gevoelens en (re)acties die jouw stemming beïnvloeden en je kunnen weerhouden gelukkig te zijn. In de training leer je anders omgaan met deze gedachtes en gevoelens en ga je een andere manier ervaren om weer echt te genieten en gelukkig te zijn. In de training maken we gebruik van onder andere  ademhalingsoefeningen, bewegingen en meditatieoefeningen. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie of yoga om deel te nemen maar het helpt wel als je open staat om naar jezelf te kijken. Na elke training krijg je oefeningen mee naar huis voor de volgende training. Dit zijn dagelijkse oefeningen die niet veel tijd vragen maar wel elke dag je aandacht vragen. En natuurlijk zul je hoe meer je oefent, meer merken van de effecten van de Mindfulness.

Als je deze training hebt gevolgd voldoe je aan de voorwaarden om deel te nemen aan de 8 weekse Compassie training (MBCL). Hierin leer je om compassie te ontwikkelen naar (in eerste instantie) jezelf en daarna naar jouw omgeving. Je leven wordt lichter, zachter en prettiger. Je gaat beter voor jezelf zorgen en daarmee ook voor anderen. 

Let wel, de Mindfulnesstraining is geen therapie. Er wordt dus niet uitgebreid stil gestaan bij problemen, trauma of eerdere ervaringen. Wel ga je stil staan bij jouw gedachten, gevoelens of acties die niet (meer) voor je werken. Vaak hebben we niet meer in de gaten hoe we het onszelf soms moeilijk kunnen maken. Er is een andere manier van leven. Een manier van leven waarbij we zelf het heft in handen nemen en weer vrij en met plezier leven!

De thema’s en data van de eerstvolgende ONLINE live training in 2023 zijn:

Week Onderwerp Eerstvolgende Datum: Woensdagavond
Week 1 De automatische piloot  Januari/februari, exacte data volgen
Week 2 In ons hoofd wonen + hindernissen  
Week 3 Bewust-zijn van de ademhaling  
Week 4 Aanwezig blijven  
Week 5 Toestaan/laten wat er is.  
Week 6 Gedachten zijn geen feiten  
Week 7 Hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen  
Week 8 Het geleerde vasthouden en uitbreiden  


Data

Woensdagavond van 19:30 tot 21:00 uur 

Deze training wordt LIVE online aangeboden via Zoom.

Je hoeft geen lid te zijn van Zoom. Je ontvangt van mij een uitnodiging met een link naar Zoom. Het enige dat je nodig hebt is internet en een werkende audio en video verbinding.

Het tarief is:

Particulier: € 247,- incl. BTW

ZZP en zakelijk tarief: € 247- excl. BTW 

Dit tarief is inclusief:

  • Een individueel online intakegesprek. De intake is telefonisch/Skype/Zoom en duurt 30 minuten.
  • Toegang tot audio bestanden met meditaties
  •  

Let op: Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers Vlaanderen en Nederland, de VMBN als categorie 1 trainer. Daardoor kun je, als je aanvullend verzekerd bent, de training laten vergoeden door (inmiddels veel) zorgverzekeraars. Neem voor meer informatie contact op met jouw zorgverzekering.

Geef je hieronder op voor de training: 

Betalingsvoorwaarden:

Annulering is tot 14 dagen voor aanvang van de training.
Annuleringskosten zijn 50% van het inschrijfgeld (binnen 14 dagen).
Binnen 7 dagen voor start van de training vind geen restitutie plaats.
Indien er onvoldoende deelnemers zijn zal de HeartMind Academy u tijdig informeren over een nieuw datum.
Bij minimaal 4 deelnemers gaat de training door.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Scroll naar top