Loopbaan en Life Coaching

Heb je geen plezier (meer) in je werk of loop je vast in je steeds terugkerende patronen in je werk of in je leven? Wil je iets veranderen, maar vind je het lastig om doelen te stellen of concrete stappen te zetten?

Al meer dan vijftien jaar begeleid ik in mijn praktijk mensen met een persoonlijke ontwikkelingsvraag of een professionele vraag, bijvoorbeeld:

  • Loopbaancoaching voor het vinden van werk dat écht bij je past en handvatten hoe je dat kunt bereiken,
  • Outplacement voor het vinden van een passende baan na ontslag,
  • Coaching voor optimaal functioneren in je werk of effectiever omgaan met veranderingen (in je leven of op het werk),
  • Life coaching voor het realiseren van jouw gewenste veranderingen in je leven, zoals meer rust creëren of eindelijk kiezen voor jezelf en jouw geluk

Inzichtgevend én effectief

Als senior loopbaan- en life coach in het midden van het land zorg ik voor jouw persoonlijke begeleiding bij het ontdekken en realiseren van wat je écht wilt in je leven of loopbaan. Door de aandacht te richten op je gewenste toekomst motiveer ik je om stapsgewijs aan je doelen te werken en hiermee de gewenste verandering in leven of loopbaan te verwezenlijken. Met inzet van eeuwenoude (o.a. mindfulness en compassie) oefeningen én moderne tools en technieken, zoals ACT, help ik jou inzicht te krijgen in wat jij wilt en leer ik je anders omgaan met belemmeringen en overtuigingen die niet helpend zijn. Zo kom je tot inzichten en motivatie en help ik jouw stapsgewijs naar jouw gewenste doel toe te werken.

Wil jij eerst vrijblijvend kennismaken? Dat kan! Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek! 

Scroll naar top